Kaitsevahendite ja respiraatorite soetamiseks saatke päring indrek@projektimuuk.ee.

Palume e-poest tellimust mitte esitada.

NULL

Survepesur RE 143 PLUS

  • Tootja
    Stihl
  • EAN
    -
  • Tootekood/EAN
    47680124509
  • Hind
    599.00 € (499.17 € + KM)

Mootori SeeriaInduktsioon elektrimootorVoolik12 m, metallrüüsiga kumm poolilImemisjõudlusk.a. ima trassisurveta imemiskõrgusega 0,5mVõimsus (KW)2,9Veesurve (Bar)150Spindli Kiirus (Rpm)2800Tööpinge (V)230Veehulk (L)610Kaal (Kg)27,2

Suure veehulga ja survega messingpumba, harjavaba induktsioonmootori, voolikurullil optimaalse pikkusega hästi painduva metallrüüsiga kumm tekstiilkattega survevooliku, surve reguleerimis võimaluse, survemanomeetri ja väga hea pesuvõimekusega pesur nõudlikule kasutajale puhastustöödeks. Pikk, keeratav ja vooliku kiirühendusega ning mittelibiseva käepidemega(kumm) pesupüstol võimaldab mugavalt tööd teha.

Komplekti kuulub rotojetdüüs (ringdüüs) e. pesudüüs raskema mustuse eemaldamiseks kõvadelt pindadelt ja reguleeritav pesudüüs. Pesuainepaak 2L ja on reguleeritav seadmelt.. Pesuri transpordiks ja lihtsamaks hoiustamiseks on lukustatav teleskoopkäepide, Survevooliku hoiustamiseks on pesuril spetsiaalne aas ja düüside hoiustamine kaanega sahtlis. Elektrikaabel 5m ja kerge keeratava eemaldusega seadmelt. Tõstmiseks on lisaks eeskäepide. 

STIHLi survepesurid

Survepesurite tootmisel on STIHL kindlaks jäänud oma põhinõudele - kõik tooted, mis kannavad nime STIHL on väga kõrge kvaliteedi, ning kasutusmugavusega ja võrreldavad ainult parimate konkurentidega turul. Survepesurid RE 88 - 129 Plus on mitmeteks pesutöödeks koduaias. Mugav disain, täiustatud kasutusomadused ja praktilised detailid (sh alumiiniumist pumbapea, teleskoopkäepide (RE109,119,129Plus), kiirühendustega voolikud ning püstolid) muudavad töö nende pesuritega mugavaks ja kergeks. Raskemateks puhastustöödeks sobivad RE 143 ja 143 Plus pesurid. Need mudelid on tänu oma kasutusmugavusele, välisdisainile ja ergonoomiale pärjatud iF tootedisaini auhinnaga. Juhtlülitid on kergesti nähtavad, manomeeter surve jälgimiseks, puhastusaine paak on läbipaistev ja lihtsaks puhastamiseks ja täitmiseks kergesti eemaldatav, veesurvet ja -kogust saab reguleerida, mis muudab need pesurid ka keskkonnasõbralikuks. Kõik STIHL pesurid on kasutatavad ka ilma trassisurveta e. imevad vett veekogust või anumatest. Imemiseks on vaja spetsiaalset tugeva seinalist imuvoolikut ja põhjaklappi filtriga. STIHL soovitab alati kasutada veefiltrit, et tagada pikk kasutusiga.


3M
Airpress
Allit
ALS
BAHCO
Blåkläder
Cerva
Cresto
De Walt
Edma
ESAB
ESSVE
Fixmaster
GIASCO
Graco
GUIDE
Irimo
KAPRO
Kärcher
Knipex
L.BRADOR
Makita
MILWAUKEE
Morakniv
Neato
Nussbaum
Stihl
Telwin
Tivoly
TJEP
Truper
TYROLIT
UVEX
WERA
wiha